sâmbătă, 4 octombrie 2014

Homo sapiens, varianta android




              Status horny-stupid girl is loading: Like dacă mă iubeşti. Share dacă vrei să fii cu mine (…) Mamăăăă, ce de share-uri şi nici un like. Ţuţu, I love u! :* :*:*<3 .="" font="" style="font-size: 16.0pt; line-height: 115%;"> Doar pe tine te vreau! Dacă vezi ce am scris, lasă şi tu un comment! Mai dă-te-n dragostea mea!”.
             Oameni nebuni! Dragoste luată de pe Magazin Play. Bipezi care adunaţi fac cât mulţimea vidă.
             Îşi lipesc chiloţii pe pereţi (walls), îşi share-uiesc prostia până când Zuckerberg îşi dă singur report şi postează tot atâtea inimioare câte are Adrian Copilu Minune în refren. 
            Şi nu e o tehnică de mahala. O întâlneşti adesea şi la bordelurile de lux. Sau cum se spune pe la noi, şi la case mai mari.
            De la cine te aştepţi mai puţin, îţi dă cu inima peste bot, te-ameţeşte cu un status slinos şi te-aşteaptă cu un like, în genunchi. Blowjob! Cam asta înseamnă, pentru unii, o reţea de socializare. Paradoxal, i se spune socializare”. De fapt, mulţi nu vorbesc decât prin semne. DECÂT ATÂT! J, :*, ;),<3 .="" at="" dec="">
            Dar ce mai contează? Dacă Toni Poptamas e online, toată lumea e fericită. Din afacerea asta, singurul care pierde e Gheorghe Gheorghiu care încă mai crede în dragoste adevărată.
           În toată nebunia creată, există şi un lucru bun. Mulţi dintre internauţii “supradotaţi” stau grupaţi. “Closed group” este un fel de “Matei Balş”. Deci, vă rog, nu vă manifestaţi în afara gardului!
           LIKE&SHARE :))
           p.s: nici blogul nu suportă atâtea emoticoane! (ERROR)
          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Portret de inventator

Portret de conducător

Portret cinematografic

Bloguri, Bloggeri si Cititori