miercuri, 15 octombrie 2014

Femeile... BEST OF




       Femeile iubesc cel mai mult. Iubesc boarfele, deci sunt borfomane”. Iubesc plimbările, deci sunt “plimbăcioase”. Şi suferă enorm când li se spune: “plimbă ursu'”. Pentru că “ursu'” nu e de firmă.
       Femeile sunt cele mai sensibile fiinţe. Ele plâng cu oricine are nevoie de solidaritate. Sunt şi darnice. Ar da totul din casă pentru nişte bijuterii unicat.
       Femeile ştiu şă-şi ţină bărbaţii acasă. Invită în fiecare seară câte o prietenă la cină şi nu uită să instaleaze pe calculator ultima versiune FIFA.
       Femeile nu cheltuiesc niciodată mai mult decât trebuie. Au jurat pe Biblie. După ce au rupt fila cu “pilda fiului risipitor”.
       Femeile spun întotdeauna adevărul. Atunci când nu mint.
       Femeile nu bârfesc. Doar îşi dau cu părerea. Bârfa presupune peste 10 păreri pe zi.
       Femeile sunt mereu atente la detalii, mai puţin la gros-plan.
       Femeile sunt nişte doamne. Aşa spune toată lumea: “Doamne, ce ţărancă e asta! Doamne, peste ce necioplită am dat!”. Mereu DOAMNE!
       Femeile au tot felul de premoniţii. Ele aud adesea de la parteneri: “Stai, fă, să vezi ce te-aşteaptă!
       Femeile au o inteligenţă care depăşeşte media (n.r – aritmetică). Adunată şi-mpărţită la numărul total de femei, rezultă o cifră cu multe zecimale.


P.S: Orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare J

Un comentariu:

  1. Acum dețin o afacere proprie cu ajutorul Elegantloanfirm cu un împrumut de 900.000,00 USD. la 2% tarife, la început, am învățat, a fost o glumă până când cererea mea de împrumut a fost procesată în cinci zile lucrătoare și fondurile solicitate mi-au fost transferate. acum sunt un mândru proprietar al unei afaceri mari, cu 15 personal care lucrează sub mine. Toate mulțumesc ofițerului de credite Russ Harry, el este un Dumnezeu trimis, îi puteți contacta pentru a vă îmbunătăți afacerea pe .. email-- Elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere

Portret de inventator

Portret de conducător

Portret cinematografic

Bloguri, Bloggeri si Cititori