sâmbătă, 30 ianuarie 2010

Legea lui Murphy: "Nicio problema nu e prea mare ca sa nu incapa undeva!!!"




CU TRAISTA LA MINISTERUL MUNCII!!!
Din pacate imaginea este incompleta, dar va ajut sa intelegeti cum o sacosa cu varza sau cartofi face mai mult decat orice declaratie de presa.
Doamna, a carei capatana a intrat gratios in cadrul ales cu minutiozitate de catre colegul meu, Adi Ganciu, a devenit, in doar cateva secunde, vedeta unui subiect de taraba. Asadar, madamme Xuleasca, avea o treaba serioasa la Ministerul Muncii. Si culmea... nu la toaleta!!! Dupa ce a stat impaiata aproximativ un minut in dreptul usii, "femeia fantastica" si-a facut intrarea in scena. Dar nu asa oricum... cu o totala nepasare si nesimtire ca si cand.... da!!!... ca si cand venise la piata Obor. Imaginati-va ca pompoasa gagica, trecuta demult de prima tinerete, si-a postat caciula uriasa prin cadrul nostru, grabandu-si picioarele intr-un mare fel. Ei, si ce?!... ar spune unii! Pai asta n-ar fi o problema. Ca doamne cu mansarda stricata si acoperita cu o caciula am mai vazut, insa bietului interlocutor i se stricase girofarul instant. In timp ce cucoana isi tara caruciorul proaspat incarcat de la raionul de fructe si legume, domnul Cezar Corici, un senior al patronatelor din Romania, parea ca inghetase in fata traistutei cu varza a "femeii fantastice". Pai cum sa-ti mai vorbeasca omul despre CAS daca nici n-a apucat bine sa-si exprime parerea ca a si primit coate pe la spate?!
Gratioasa muiere care-si adulmeca traista impinsa pe roti pe coridorul Ministerului Muncii, fara sa zica macar "pardon", a traversat multimea iminenta, si a ajuns la usa dorita. Fix ultima incapere aflata in lungul hol al institutiei. Ei bine, deranj mare! Da peste operatori, da peste camere, impinge si-si face loc! Varza sa traiasca!!!
Domnilor din Ministerul Muncii, ce prieteni aveti care va fac vizite nedorite in timpul declaratiilor de presa? Si chiar asa? CU TRAISTA LA MINISTERUL MUNCII?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Portret de inventator

Portret de conducător

Portret cinematografic

Bloguri, Bloggeri si Cititori